Rex Royal S 300

Rex-Royal S300CT kombinerer den mest moderne teknologien med et stilig og kompakt design. Denne eksklusive og stabile kaffemaskinen leverer den beste kvaliteten i koppen, og begeistrer deg hver gang.  Kaffemaskiner fra Rex Royal er håndlaget i Sveits og består utelukkende av nøye utvalgte kvalitetsdeler, for å sikre brukerne en problemfri kaffehverdag. S 300 er maskinen for det beste i koppen, hver gang.

Denne sveitsiske kvalitetsmaskinen finnes i flere utgaver, alt etter behov og ønsker, og her er det mulig å få fersk melk, sjokoladepulver, utvidet kannefunksjon med mer. Vi er mer enn gjerne med på å finne rett løsning for ditt behov.

Få mer informasjon eller uforpliktende tilbud

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.

S300 har meget høy kapasitet, og har kapasitet til servere inntil 250 kopper per time. Denne kaffemaskinen passer utmerket i resepsjonsområder, kantiner, møterom, konferansehotell, eller serveringsteder hvor folk kjøper kaffe. Det er eget uttak for kanner og varmt vann til te / buljong / supper, o.l.

Denne kaffemaskinen er enkel å fylle, rengjøre og vedlikeholde. Vær oppmerksom på at S 300 krever daglig rengjøring p.g.a. fersk melk. Daglig og ukentlig vedlikehold er også enkelt.

Mål – hovedkabinett:
B 345 x D 620 x H 760

Leveres med:
– Moderne og tilpasset kjøleskap med koppvarmer
– 24 tilpassede drikkevalg
– Brukervennlig 10,1 tommers touch-skjerm. Displayet kan vise film og bilder etter kundens ønsker (firmainformasjon/produktinformasjon, etc.)
– Kannefunksjon

Kan også leveres/kombineres med:
– Underskap, flere varianter – som et komplett kontormøbel
Kombineres med tappetårn for kaldtvann og kullsyre

Rex royal S300 Rex royal S300

Tilbake til oversikt