FÅ TILBUD NÅ.  Bruk skjemaet til høyre. Du hører fra oss innen 8 timer!

Her finner du forøvrig også våre kaffeentusiaster med sans for gode pauser og våre fornøyde kunder.

Folk som har tatt på seg  jobben å tilføre den ofte traurige, norske kaffepausen mer hverdagsnytelse. Lang fartstid og erfaring fra service- og kaffebransjen er felles bakgrunn, pluss en stor porsjon tro på det vi driver med.

Hører vi fra deg nå?

Jakob Tangen

DAGLIG LEDER

E: jakob@kaffepunkt.no
M: +47 45 90 83 99

Jakob er lidenskapelig opptatt av mennesker og god smak. Jakob trives med sol, sjøliv og ett godt skalldyrmåltid. For Jakob er "hverdagsnytelse" enkelt: gjør kaffepausen til en smaksopplevelse, tilby de ansatte et rikt utvalg av kaffedrikker, sjokolade, snacks og mellommåltider i et inspirerende pausemiljø.

Arild Kristiansen

SALGSSJEF OG PARTNER

E: arild@kaffepunkt.no
M: +47 90 82 90 15

Fornøyde kunder og medarbeidere er alltid Arild målsetting, derfor arbeide han aktivt med å utvikle medarbeidere foruten det å etablere og vedlikeholde gode systemer og rutiner. At teamet vinner og setter fotavtrykk i markedet er en stor drivkraft, for å vinne mer. På fritiden trener han aktivt, mest for å holde seg i form, men også for å kunne nyte lengre turer på sin landeveissykkel i sommersesongen, hjemme og på sørligere breddegrader.

Bjørn Henning Larsen

SERVICESJEF

E: bjorn@kaffepunkt.no
M: +47 91 66 08 66

For Bjørn er kaffe fag. Han har 16 år i bransjen og kunnskap og tyngde nok til å få rettet på en kaffemaskin hos produsenten. Bjørn monterer, demonstrerer og smaksinnstiller maskinene til du blir fornøyd. Er engasjert på fritida i styret i Nes Turnforening og Nes Turlag. Bjørns hverdagsnytelse? "Anton Bergs sjokolade med konjakksmak og varm kaffe!"

Robert Bergsvenkerud

SERVICEKONSULENT

E: robert@kaffepunkt.no
M: +47 46 97 27 47

Roberts lidenskap er motorsport. I fritida er han 100 % på som kartleser i Challence Rally og på jobben 100 % på som servicemann og spesialtekniker for våre kunder. Han får kick når kunden smiler fornøyd, og har en innbygget sirene når kaffemaskiner ikke funker. Hva Roberts hverdagsnytelse er? "God kaffe, god prat – og noe å sette tenna i!".

Hanne R Kristiansen

KUNDERÅDGIVER - SALG - ETTERMARKED

E: hanne@kaffepunkt.no
M: +47 40 06 86 56

Tekst kommer snart.

Få et gratis og uforpliktende pristilbud!

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.

Navn eller firmanavn *

E-post *

Telefonnummer

Din beskjed *


Kaffepunkt AS

Telefon: 32 69 90 99
E-post: post@kaffepunkt.no

Besøksadresse:
Terminalen 9 | 3414 Lierstranda

Postadresse:
Postboks 496 | 3002 Drammen

Kaffepunkt Sørlandet

Telefon: 47 87 83 87
E-post: grethe@kaffepunkt.no

Besøksadresse:
Sørlandsporten Næringshage| 4950 Risør