KAFFESORTIMENT MED HERLIG mmm-faktor!


Det følger gjerne med litt godlyd når kaffen virkelig smaker. Og vi gir oss ikke før den gjør det. Da mener vi ikke sånn rent generelt, men faktisk helt spesielt for dere. Det skriver vi gjene under på; i vår skriftlige smaksgaranti.


Personlig tilpasset for deg og dine kollegers smak. Vi vet vi har et kaffesortiment blant de beste. Og vi vet at vi har noen av de flinkeste til å stille inn kaffemaskiner.  Det betyr at maskinene ikke bare henter det beste ut av de gode bønnene, men også byr på en smak du og dine kolleger vil ha. Dette må faktisk til dersom vårt kaffesortiment skal gi dere det vi lover; en herlig hverdagsnytelse.

Utvalgt og tilberedt av de beste. Vårt kaffesortiment består av kaffebønner fra de beste produsentene. Vi har kaffe i alle varianter, brent med moderne  utstyr av folk med omfattende kompetanse.

Et kaffesortiment av høy kvalitet – produsert av Sveriges hoffleverandør

Har brent kaffe i 5 generasjoner. Vår samarbeidspartner innen kaffe, Lindvalls Kaffe, har drevet kaffebrenneri i 5 generasjoner.  Med sin kunnskap, service og kaffesortiment er det ikke å undres over at de er «Kunglig Hovleverantør» i Sverige.

Et kaffesortiment for norske ganer. Dette tradisjonsrike og velrenommerte selskapet brenner kaffe for en rekke land. De vet å tilpasse brenningsgrad og sortiment til den nasjonale smaken. Derfor er vårt kaffesortiment et svært bra utgangspunkt for personlig smakstilpasning når våre serviceteknikere får finstemt de kaffemaskinene der du jobber.

Kaffe i de fleste varianter. Vi har vært nøye på å velge ut et sortiment som både inneholder «norsk kaffe» og kontinental kaffe med mer sammensatte blandinger og brenningsgrader. I vårt kaffesortiment finner du altså kaffe i mange varianter, både ren traktekaffe for en vanlig kopp kaffe og utvalgte kaffebønner til en skikkelig italiensk espresso.

Studer hele utvalget av vårt kaffesortiment i vår nettbutikk.

Fyll ut skjemaet til høyre så sender vi over noen smaksprøver!

article_img_5

article_img_6

 

Få et gratis og uforpliktende pristilbud!

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.

Navn eller firmanavn *

E-post *

Telefonnummer

Din beskjed *