Vi rådgir deg gjerne til valg av rett kaffemaskin – klikk her!

Rex Royal

Sveitsisk kvalitet på sitt best

De Jong Duke

Bestselgere med god kapasitet

Wittenborg

Til små og store miljøer - høy kapasitet

Necta

Prisgunstige alternativer

Melitta

Helautomatisk kaffetrakter

Kaffetraktere

Kun nytraktet kaffe.

Nå kan du lease & leie en helautomatisk kaffemaskin som innfrir dine forventninger.


Stilige å se på og fantastiske å bruke. Inni våre kaffemaskiner skjuler det seg topp driftssikker og moderne teknologi. De er avanserte, men lette å bruke.


Dessuten vet alle våre kaffemaskiner godt at om de får vondt i halsen eller blir stive i leddene, så er hjelpen der med en gang. I tillegg har jo maskiner store fordeler fremfor oss dødelige (enn så lenge). De kan bytte ut stive ledd og trange årer før det går helt galt. Som naturligvis betyr at vi har et høyst forebyggende serviceprogram som gir deg en trygg driftsgaranti. 

For øvrig betror vi deg gjerne at Jakob, vår kvalitetsbevisste daglige leder, har brukt år av sitt liv i kaffebransjen og han har utviklet en 8. sans for kaffemaskiner. Maskiner som er vakre utenpå og fantastiske inni. Tenk om flere av oss var slik! Vi andre, selgere og servicefolk, liker selvsagt bare kaffemaskiner som byr på sitt beste. Hver gang og hver dag, fra sånn rundt 06:00 til omtrent 05:59. Jo da. Du fortjener mmmm-faktoren også når du døgner på jobben!

Prøv å leie en slik kaffemaskin på arbeidsplassen da vel, og kom i gang med hverdagsnytelsen!

Leasing av kaffemaskin på jobben skal være en god opplevelse. Vi dekker det meste av Norge og gir deg pristilbud inne 24 timer basert på akkurat ditt behov.

Se vår driftsgaranti!Driftsgaranti service og kaffemaskiner, Kaffepunkt

 

 

Få et gratis og uforpliktende pristilbud!

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.

Navn eller firmanavn *

E-post *

Telefonnummer

Din beskjed *