Rex-Royal S 200

Rex-Royal S200 er den profesjonelle og moderne kaffemaskinen for mellomstore – store miljøer. Den er utstyrt med en 7-tommers touch skjerm og programmerbar drikkemeny med opptil 24 drikkevalg. Maskinen er utstyrt med en espressobrygger, som gir ditt kaffevalg meget god kvalitet, den kan brygge 2 kopper samtidig.

Denne sveitsiske kvalitetsmaskinen finnes i flere utgaver, alt etter behov og ønsker, og her er det mulig å få fersk melk, sjokoladepulver, utvidet kannefunksjon med mer. Vi er mer enn gjerne med på å finne rett løsning for ditt behov.

Få mer informasjon eller uforpliktende tilbud

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.

S200 har kapasitet til servere inntil 200 kopper per time. Denne passer utmerket i resepsjonsområder, kontorområder, møterom, konferansehotell, eller serveringsteder hvor folk kjøper kaffe. . Det er eget uttak for kanner og varmt vann til te / buljong / supper ol.

Den er enkel å fylle, rengjøre og vedlikeholde Den krever daglig rengjøring om du velger med fersk melk. Daglig og ukentlig vedlikehold er også enkelt.

Mål – hovedkabinett:
B 340 x D 600 x H 760
Vekt: 34-49 kg

Leveres med:
– Moderne og tilpasset kjøleskap med koppvarmer
– 24 tilpassede drikkevalg
– Brukervennlig 7 tommers touch skjerm. Displayet kan vise film og bilder etter kundens ønsker (firmainformasjon/produktinformasjon, etc)
– Kannefunksjon

Kan også leveres/kombineres med:
– Underskap, flere varianter – som et komplett kontormøbel
Kombineres med tappetårn for kaldtvann og kullsyre

Rex royal S200 Rex royal S200

Tilbake til oversikt