Kaffemaskin Melitta XT8-F

Melitta XT8-F er en stor kaffemaskin for de store volum. Den har en kapasitet på 500 kopper pr time, og passer derfor perfekt i travle miljøer, konferanseareal, kantineområder ol,  hvor en rask, god kopp kaffe skal nytes i lag med andre mennesker.  Den  leverer utsøkte kaffebaserte drikker av baristakvalitet i hver kopp du brygger.

Malitte  XT8-F kan leveres med et melke kjøleskap og gir deg da mulighet til å tilberede et bredt utvalg av varme drikker som f.eks sort kaffe, espresso, americano, macchiato, latte macchiato, cappuccino og te.

Melitta XT8-F leveres med en stor touch skjerm, som reagerer umiddelbart på enhver berøring. Ditt drikkevalg, velges enkelt fra menyen på skjermen. Maskinen har kannefunksjon og varmtvann for te, supper ol.

Få mer informasjon eller uforpliktende tilbud

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.

I tillegg til høy kvalitet, har den meget stor kapasitet – 500 kopper pr time. Den gir deg også muligheten til å produsere to drikker samtidig.

Den er enkel å betjene, men krever daglig rengjøring om den levers med fersk melk. Daglig og ukentlig vedlikehold er enkelt å utføre.

Teknisk data:
– Mål: B 350 X D 580 X H 765
– Mål Kjøleskap: B 180 X D 580 X H 580
– 400V / 3-fas /8,7 kW
– Behoder med kaasitet på 3 kg malt kaffe
– Beregnet for avløp
Kan også leveres/kombineres med:
– Underskap, flere varianter – som et komplett kontormøbel
Kombineres med tappetårn for kaldtvann og kullsyre

Tilbake til oversikt