Sortiment for bedre kaffepauser – pauser med mer energi, mer glede og smak


Vi har lagt vekt på kvalitetsprodukter i hele vårt sortiment. Ta gjerne kontakt og  fortell oss hva du lurer på i skjemaet til høyre. Eller titt i nettbutikken for detaljert informasjon.


Variert sortiment av kaffe og tilbehør for norske ganer

VÅRT SORTIMENT AV KAFFE handler om de fleste varianter kaffe av beste kvalitet – brent og tilpasset slik nordmenn liker det. Vår leverandør er Lindvalls Kaffe AB, svensk hoffleverandør av kaffe siden 1891. I alle disse årene har dette velrenommerte selskapet levert kvalitetskaffe fra Brasil, Peru, Honduras, Kenya, Colombia, Guatemala og Costa RicaKaffestortiment

RIKHOLDIG SORTIMENT AV TE FRA TWININGS. Twinings er en velkjent, internasjonal leverandør av te gjennom 300 år. Vi har et rikholdig  og ettertraktet utvalg av deres smaksvarianter. Et sortiment som omfatter det meste – fra sort te til frukt- og krydderteer. Se vårt sortiment av te.

SJOKOLADE OG TOPPING FRA BERRY CALLEBAUT. Barry Callebaut, er verdens ledende produsent av kvalitetssjokolade og kakaoprodukter. Selskapet har mer enn 50 fabrikker og over 9 000 ansatte worldwide og har produsert sjokolade og kakaoprodukter i over 150 år. Barry Callebaut står bl.a. for en bærekraftig produksjon som sikrer kakaodyrkernes livsgrunnlag.

FRUKT OG NØTTER LEVERT AV LOKALE LEVERANDØRER. I samarbeid med lokale leverandører tilbyr vi rikt sammensatte fruktkurver og nøtteblandinger. Fruktkurvene leveres i de størrelser og antall dere ønsker – og til avtalt tid. Se vårt sortiment av Frukt og nøtter.

ANDRE PAUSE-PRODUKTER. Et godt utvalg av kjeks og kaker og øvrige økologiske- og Fairtradeprodukter hør med til de bedre kaffepausene. I dag finnes det et godt utvalg av små mellommåltider, pausesnack og barer som bidrar til mer glede, energi og nytelse. Vårt utvalg av mellommåltider vil utvikles i tiden fremover.

TILBEHØR TIL KAFFEMASKINER. Vårt sortiment omfatter selvsagt også det tilbehør som alltid vil høre med til de fleste kaffemaskiner – begere og rørepinner, sukkerstiks og rensemidler for eksempel. Og selvsagt ekstra kaffekanner der det brygges kaffe til mange. Se vårt tilbehør til kaffemaskiner og Non-food.

article_img_5

article_img_6

Få et uforpliktende pristilbud innen 24 timer!

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.