Nøtter uten olje

  • Av Kaffepunkt
  • april 25, 2017

Nøtter uten olje


Nøtter uten olje er faktisk langt bedre enn vi trodde. Etter noen runder med leting og prøvesmaking kom vi fram til disse nøttene som vi nå tilbyr nye og gamle kunder. Nøttene er et virkelig godt og sunt mellommåltid i små porsjonsposer fra «The Nuts Company » i Sandefjord.


Fire smaksvarieanter

Det er fire forskjellige blandinger av spesielt utvalgte nøtter som er lett ristet, uten tilsetning av oljer. Smaken er en ren nytelse, naturlig og ekte nøttesmak uten forstyrrende krydder, sukker eller oljer. En porsjonspakke med ulike nøtter uten olje passer godt både med og uten kaffe.

Nøtteblandingene er rike på naturlige fettsyrer og vitaminer, er gode å tygge – og smaker herlig.

Forebygger sykdom

Nøtter har flere positive helseeffekter, blant annet er de kjent for å bidra til å forebygge diabetes 2, tarmsykdommer og flere kreftformer og hjerte- og karsykdommer. I tillegg er det et poeng at nøttene ligger i porsjonspakninger. Da kan alle ta til seg nøtter uten å risikere smitte fra hånd til hånd eller via luften, slikt kan jo skje når alle kan forsyne seg av nøtter fra en åpen skål.

To pakkeløsninger

Velg mellom to ferdige pakkeløsninger med nøtteposer: Small inneholder 25 poser av hver smaksvariant, mens Medium inneholder 50 poser av hver smaksvariant.

Abonner på nøtter uten olje – eller pluss på neste levering

Be gjerne om noen smaksprøver før du bestemmer deg! Og faller nøttene i smak, så kan du enten abonnere på et fast antall esker f.eks. hver måned, eller du kan, dersom du er eksisterende kunde,  bestille det antall poser eller esker du ønsker ved neste levering.

Ta kontakt og be om smaksprøve!

Her i Kaffepunkt er vi selv beigistrede brukere av disse nøttene. Vi vet at de smaker godt og gjør godt. Så ikke nøl med å ta kontakt, vi sender gjerne noen smaksprøver. Vi synes også at nøtter uten olje gir en renere og mer naturlig smaksopplevelse. Dette er kvalitetsnøtter som skiller seg fra mengden, slik vi opplever det.

PS! Liker du heller kjeks? Hva med Danish butter cookies?