Kundepleier til Kaffepunkt AS

  • Av Kaffepunkt
  • april 24, 2017

Kundepleier i Kaffepunkt AS

Kundepleier med ambisjoner ønskes til fast stilling


Vi søker en dedikert og fremoverlent kundepleier som ønsker å vokse med oppgavene. Vår nye medarbeider må ha glede av å ta var på våre kunder og utvikle forholdet i takt med kundenes ønsker.


En person med lyst til å utvikle seg

Vi ser for oss en person som vil like å utvikle seg innen vår bransje. Vi gir nødvendig opplæring og personlige læringsverktøy for selvutvikling. Vi har en åpen og engasjert kultur der vi deler erfaringer og støtter hverandre. Hils gjerne på dine fremtidige kollegaer her!

Kundepleier som forstår å opprettholde topp service

I hvert kunebesøk er din oppgave å bistå kunden med vedlikeholdsarbeid på pauseløsninger, mersalg/ettersalg og vareleveranser. God evne til å forstå kundens behov og opprettholde topp service er helt avgjørende.

Vi er ute etter en mann eller kvinne med tydelige evner til å kommunisere, lytte og forstå den enkelte kundes behov og utvikle dette videre. I hovedsak vil vår nye kundepleier få sin egen kundeportefølje som skal oppsøkes regelmessig.

Løsningsorientert kundepleier med teknisk anlegg

Du må ha tilstrekkelig teknisk interesse og anlegg til å utføre førsteklasses service på våre maskiner, og gjerne ha noe erfaring innen vår bransje eller noe tilsvarende. Du må ha din glede i å levere kvalitet i alle deler av ditt arbeid. Du er strukturert og løsningsorientert og kan planlegge og gjennomføre egen arbeidsdag.

Vår nye kundepleier får nødvendig opplæring og personlige læringsverktøy for selvutvikling og kompetanseutvikling. Du må ha førerkort minimum klasse B, og bo i området Oslo, Asker, Bærum, Drammen.

Kaffepunkt AS gir både driftsgaranti og smaksgaranti. Dette er en viktig del av vårt forretningskonsept og ambisjonene for vår kundebehandling.

Vi tilbyr:

  • 100 % stilling
  • Lønn etter avtale
  • Bilordning
  • Tiltredelse etter avtale
  • Godt arbeidsmiljø
  • Karrièremuligheter

Kjennes dette riktig for deg? Er du glad i kaffe og mennesker, liker å lære og utvikle deg – og vil være med i et vinnerteam? Ring Arve på tlf. 93014967 eller skriv til: arve@kaffepunkt.no!