FÅ TILBUD NÅ.  Bruk skjemaet til høyre. Du hører fra oss innen 24 timer!

Her finner du forøvrig også våre kaffentusiaster med sans for gode pauser.

Folk som har tatt på seg  jobben å tilføre den ofte traurige, norske kaffepausen mer hverdagsnytelse. Lang fartstid og erfaring fra service- og kaffebransjen er felles bakgrunn, pluss en stor porsjon tro på det vi driver med.

Hører vi fra deg nå?

Arve Leirvik

DAGLIG LEDER

E: arve@kaffepunkt.no
M: +47 93 01 49 67

Arve er vår kreative og ambisiøse inspirator som trives best når andre lykkes, både ansatte og kunder. Har alltid jobbet med ledelse og salg, og kjenner kaffebransjen ut og inn. Sans for flinke folk og gode kaffemaskiner. Aktiv syklist og skiløper som gjerne ser på fem-mila i dagesvis. En bedre kaffepause? "God kaffe og gode samtaler i en atmosfære av tillit".

Jakob Tangen

SELGER

E: jakob@kaffepunkt.no
M: +47 45 90 83 99

Jakob er lidenskapelig opptatt av kaffe. Jakob trives med sol, sjøliv og ett godt skalldyrmåltid. For Jakob er "hverdagsnytelse" enkelt: gjør kaffepausen til en smaksopplevelse, tilby de ansatte et rikt utvalg av kaffedrikker, sjokolade, snacks og mellommåltider i et inspirerende pausemiljø.

Bjørn Henning Larsen

SERVICEKONSULENT

E: bjorn@kaffepunkt.no
M: +47 91 66 08 66

For Bjørn er kaffe fag. Han har 16 år i bransjen og kunnskap og tyngde nok til å få rettet på en kaffemaskin hos produsenten. Bjørn monterer, demonstrerer og smaksinnstiller maskinene til du blir fornøyd. Er engasjert på fritida i styret i Nes Turnforening og Nes Turlag. Bjørns hverdagsnytelse? "Anton Bergs sjokolade med konjakksmak og varm kaffe!"

Robert Bergsvenkerud

SERVICEKONSULENT

E: robert@kaffepunkt.no
M: +47 46 97 27 47

Roberts lidenskap er motorsport. I fritida er han 100 % på som kartleser i Challence Rally og på jobben 100 % på som servicemann og spesialtekniker for våre kunder. Han får kick når kunden smiler fornøyd, og har en innbygget sirene når kaffemaskiner ikke funker. Hva Roberts hverdagsnytelse er? "God kaffe, god prat – og noe å sette tenna i!".

Espen Tingvoll

KEY ACCOUNT MANAGER

E: espen@kaffepunkt.no
M: +47 45 20 36 00

Espen er lidenskapelig interessert i kaffe. Han er utdannet Coffee Sommelier, kunnskap han er stolt av å bruke hver dag i sitt arbeide. Espen har 10 års erfaring bransjen og har jobbet med kunder i alle størrelser.

Runar Leirvik

SERVICEKONSULENT

E: post@kaffepunkt.no
M: +47 32 69 90 99

Gled deg til å hilse på Runar! Vår servicekonsulent som er opptatt av at våre kunder er fornøyde og smilende.

Kaffepunkt AS

Telefon: 32 69 90 99
Epost: post@kaffepunkt.no

Besøksadresse:
Terminalen 9 | 3214 Lierstranda

Postadresse:
Postboks 469 | 3002 Drammen

Få mer informasjon eller uforpliktende tilbud

Ring oss på 32 69 90 99 eller send inn skjemaet.